|

15 aspectes a tenir en compte al contractar el manteniment d’ascensors a Terrassa

SERVEI

El nostre equip de professionals realitza una cura i acurat servei de manteniment preventiu ajustat a la seva mida: neteja, ajustaments, greixatge, revisió dels punts vitals, … tot el necessari per mantenir-lo en ordre i al dia. No importa quin fabricant va instal·lar el seu ascensor, en ELEDEVALL sabem el que necessita i com tenir-lo disponible.

 

2 VALOR

Un ascensor és un màquina valuosa i cara de reparar que presta un servei imprescindible. Per això cal associar bon preu i bon manteniment de l’ascensor.

En ELEDEVALL analitzem les característiques del seu aparell elevador per oferir-li la millor relació qualitat-preu.

 

3 PROXIMITAT

Gaudiu del servei i la proximitat que li aporta treballar amb una empresa local i experimentada. Garantia que trobarà l’atenció i la comunicació que espera i es mereix. Amb una comunicació fluïda amb interlocutors que saben de què tracten i que estan al seu costat per oferir-los el millor manteniment d’ascensors a Terrassa.

El que està a prop sempre s’entén millor.
ascensores en Terrassa

4 LOGÍSTICA DE RECANVIS

Tot el material que instal·lem és de mercat. Per tant està disponible en diversos proveïdors propers i de manera fàcil. Així pot disposar, de forma ràpida i d’una manera assequible, dels recanvis que pugui necessitar en el futur.

A més disposem de recanvis de totes les marques (OTIS, SCHINDLER, THYSSEN, KONE, ORONA, etc.) gràcies a la nostra projecció internacional. D’aquesta manera tenim accés a components que no es troben en territori nacional, però sí en altres països europeus. Evidentment en curts terminis de temps.

Gaudiu de la seva ascensor sense condicions.
mantenimiento de ascensores

 

SEGURETAT A BORD

Disposem d’avançats, eficaços i econòmics sistemes de rescat de persones atrapades a la cabina.

Consulteu-nos i es sorprendrà dels importants i innovadors recursos disponibles.

Així mateix, tota la nostra activitat en el seu ascensor, és auditada per una empresa externa especialitzada que l’informa de com realitzem la nostra feina en la seva instal·lació.

La seguretat garantida i certificada.

 

QUALITAT

El primer efecte d’un bon manteniment de l’ascensor es tradueix en gaudir de fiabilitat. Llavors la seguretat arriba al seu nivell òptim i el servei és ràpid i efectiu.

Però també permet que el seu ascensor arribi al màxim de la seva vida útil. Un manteniment inadequat pot reduir aquest temps de servei en més d’un 50% i generar onerosos costos extres.

Un estudi adequat de les necessitats del seu ascensor, juntament amb el seguiment estricte de la normativa vigent, garanteixen un bon resultat.

Poseu-vos en bones mans.

 

7 FINANÇAMENT

Pagui el seu nou ascensor o la seva reparació tranquil·lament fins a 5 anys i en còmodes quotes que no suposaran una derrama extra per a la comunitat de veïns.

 

8 TELEFONIA D’EMERGÈNCIA

El nostre sistema de telefonia, dissenyat i comercialitzat des de l’any 2.002, està basat en les línies GSM / 3G i aporten una major seguretat en les comunicacions d’emergència, fins i tot per a persones amb minusvalideses que els sistemes convencionals basats en la telefonia fixa. Alhora suposen un important estalvi en les quotes mensuals.

Comuniquem en el present utilitzant el futur.

 

9 SISTEMES DE GESTIÓ

Posem a la seva disposició un sistema de gestió de l’empresa, dissenyat específicament per nosaltres.

Pensat perquè el client pugui saber en tot moment el que passa al seu ascensor. Des d’un simple albarà, a l’última inspecció, a l’últim informe de seguretat.

Tot a l’abast d’un simple clic.

 

10 EFICIÈNCIA ENERGÈTICA

Amb els últims avenços realitzats és possible retornar l’energia sobrant durant el funcionament de l’ascensor de nou a la xarxa elèctrica. Així s’aconsegueix un estalvi energètic important.

Disposem de tecnologia per incorporar sistemes d’apagada i encesa automàtica de la llum de cabina, aconseguint així una reducció de consum de més del 80%. També disposem d’àmplies solucions en il·luminació LED.

Estalvi de veritat i per sempre.

 

11 ECOLOGIA

La cura del nostre entorn està present en tots els nostres processos. Des de l’ús de sistemes d’elevació més eficients, amb menys consum, a l’eliminació de components químics en els processos. Reciclatge adequat dels materials de rebuig.

Mirem pel futur del nostre món.

 
12 GARANTIES
Tots els nostres productes, intervencions i treballs disposen d’una garantia de 5 anys.

Aquesta és la gran mostra de la confiança en el nostre saber fer i la seva seguretat que el treball sempre queda ben fet.

L’auditoria externa dels nostres treballs li permet disposar d’un consultor que li aporti la confiança.

Tranquil·litat i confiança garantides per molt temps.

 

13 MANTENIMENT

-Prestem serveis de manteniment d’ascensors a Terrassa segons la normativa vigent, dissenyats a mida de l’aparell elevador.

-Atenem avaries tant en jornades laborables com festives, que són assistides en el mateix dia de la seva comunicació i en menys de 2 hores després de la seva recepció.

-Rescat de persones atrapades, les 24 hores, els 365 dies

-Per quan ho necessiti, un eficient servei d’atenció d’avaries i incidències està a la seva disposició 24 hores al dia, els 365 dies de l’any, per donar-li una resposta immediata davant qualsevol situació.

 
14 EXPERIENCIA
Com a empresa nacional, el nostre coneixement del parc existent, després de 40 anys de trajectòria, ens fa tenir el producte adequat per a cada ascensor. Aquesta és la clau per poder oferir als nostres clients el producte de qualitat i el servei proper que necessita.

 
15 GARANTIA
Tot el material i la mà d’obra estan garantits durant 5 anys. Els contractes de manteniment es realitzen per 1 any de durada, amb la mateixa extensió temporal per a les renovacions. D’aquesta manera, el client té el control sobre el seu contracte i pot triar lliurement.

Tot el material instal·lat és de primeres marques i estàndard, el que ens assegura disponibilitat permanent de peces i recanvis de forma ràpida i àgil.

Leave a Comment